7150 лв. са събраните средства от зрелищното автомобилно шоу Smolyan

...
7150 лв. са събраните средства от зрелищното автомобилно шоу Smolyan
Коментари Харесай

7150 лв. събраха от автомобилно шоу в Смолян, за да проходи 24-годишен младеж

7150 лева са събраните средства от зрелищното автомобилно шоу „ Smolyan Race 2019 “ за нашия съгражданин Алкан, с цел да може да проходи още веднъж, заяви уредникът на надпреварата Тодор Мелемов от " Авто мото клуб Смолян ".
„ В момента момчето е в болнично заведение в Турция и като се върне ще му дарим персонално средствата, с цел да продължи лекуването си “, изясни Мелемов.
Вчера спечелилите в автомобилното шоу бяха наградени от зам.-председателя на Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ Анжелина Тотева и зам.-кмета Марин Захариев.
Събитието приключи без произшествия и с доста страсти. Негов уредник е " Авто мото клуб Смолян ", с поддръжката на Община Смолян и ДА „ Безопасност на придвижването по пътищата ”, която обособи по време на надпреварата зона за пътна сигурност.
Този уикенд центърът на Смолян се трансформира в сцена на автомобилни дуели, веселба и доста адреналин. Шоуто следиха стотици жители и посетители на града. Мотото на спортното събитие беше „ Пазете фамилията си на пътя “, а в него участваха 90 фенове на мощните чувства зад кормилото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР