71-годишният мъж от павликенското село Сломер, който бе пребит, ограбен

...
71-годишният мъж от павликенското село Сломер, който бе пребит, ограбен
Коментари Харесай

Безумие! Пребиха, ограбиха и заключиха дядо в дома му за 340 лева

71-годишният мъж от павликенското село Сломер, който бе пребит, ограбен и заключен 4 дни в една от стаите в дома си, е в реанимацията на великотърновската болница.Той е в тежко положение. Освен луксация на раменна става в резултат на побоя, има зараза, проблеми с бъбреците, само че няма непосредствена заплаха за живота му, споделиха медиците. Марин бил трудоустроен поради голям брой болести. Нямал семейство и карал старините си самичък в селото.
Около 3 ч. през нощта на 14 февруари в дома на възрастния мъж нахлули двама мъже и го заплашили с ликвидиране, в случай че не им даде парите си. След като го пребили, той дал наличните си 340 лева. След това нападателите го заключили в стая на втория етаж на къщата и напуснали жилището. Едва на 18 февруари след обед дядо Марин бил открит от съседи, които не го били виждали от няколко дни. Те незабавно алармирали полицията. Пред жилището на самотния дъртак пристигнали и незабавни медици, които го откарали във Великотърновската болница.
За грабежа са арестувани двама мъже от селото и се изясняване съпричастността им към осъщественото закононарушение. Работата по формираното досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР