71-годишна пенсионерка изправи на нокти цял блок в пловдивския квартал

...
71-годишна пенсионерка изправи на нокти цял блок в пловдивския квартал
Коментари Харесай

Пенсионерка заля цял блок с белина, страхувала се от COVID-1...

71-годишна пенсионерка изправи на нокти цялостен блок в пловдивския квартал " Кършияка " поради суматоха от COVID-19, научи " Марица ".

Случката се разиграла в късните часове на нощта. Обитателите на блока били потънали в бездънен сън. Пенсионерката живеела на последния етаж. Станала, сграбчила шишета с белина и почнала да ги разлива по стълбищата надолу. След минути острата миризма се разнесла на всички места и станала непоносима. Точно поради белината се събудили хора от няколко жилището. Започнали да се чудят какво се случва. Чули вратата на най-горния етаж да хлопва и да се заключва. Съседите на старата жена незабавно се досетили, че тя е отговорна за белината, защото имала психологично разтройство. Започнали да тропат на вратата й, само че тя се била барикадирала вътре и не желала да отвори.

Силната и отровна миризма наложило хората от блока да се изтеглят на улицата. След това подали сигнал. Съседите не могли да си легна до сутринта, защото стълбището от първия до последния етаж било главно почистено.

71-годишната жена обяснила, че изпитва огромен боязън от ковид и е излязла белината като защитна мярка против болестта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР