70Добави коментарБарселона изигра поредния си неубедителен мач и имаше много

...
70Добави коментарБарселона изигра поредния си неубедителен мач и имаше много
Коментари Харесай

Барселона изигра поредния си неубедителен мач

70Добави коментар

Барселона изигра следващия си неоснователен мач и имаше доста проблеми против последния в класирането Алмерия на " Камп Ноу ". Все отново каталунците съумяха да стигнат до триумф с 3:2. В отсъствието на многочислените контузени играчи в воин за домакините се трансформира капитанът Сержи Роберто, който означи два гола.

Рафиня откри резултата в 33-ата минута, само че малко преди почивката Лео Баптищао изравни. Сержи Роберто се разписа след час игра, а неточност на вратаря Иняки Пеня позволи на Едгар Гонсалес да направи 2:2. Роберто вкара втория си гол в мача в 83-ата минута и с това донесе успеха на Барса, предава Спортал. 

Победата бе извънредно значима за отбора на Чави Ернандес след серия от три следващи мача без триумф. Каталунците краткотрайно се изкачиха на трето място, като изостават на шест точки от лидера Жирона, който на следващия ден гостува на Бетис. За тях това беше последният формален мач за годината, само че след два дни те ще играят контрола в САЩ. Алмерия пък си остава единственият тим в Ла Лига без победа от началото на сезона и устойчиво е окупирал последното място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР