70% от купувачите на Bentley искат да скрият екранa на

...
70% от купувачите на Bentley искат да скрият екранa на
Коментари Харесай

70% от собствениците на Бентли проявяват здрав разум и мислят за собствената си сигурност. Ето как

70% от купувачите на Bentley желаят да скрият екранa на информационно-развлекателната система. Те могат да го създадат, като изберат въртящия се екран в арматурното табло.

Разработката на изящния Bentley Rotating Display с три страни лиши повече от три години и напъните си заслужават, тъй като голямото болшинство от купувачите си го поръчаха. Според Bentley към 70% от клиентите показват опцията при конфигурирането на първокласните си модели, макар че тя коства над 6000 $.

Цената си заслужава, тъй като е формирана от 153 обособени елементи, като подравняването на всяко лице е направено с толеранс от към 0,3 милиметра.

Както можете да видите във видеото най-долу, едната страна обезпечава изчистен фурнир, другата – тройка аналогови измервателни уреди, а третата – сензорен екран.

Сензорният екран е 12,3-инчов информационно-развлекателен интерфейс, до момента в който трите аналогови уреда демонстрират външната температура, компас и хронометър, само че по какъв начин се реализира промяната на тези варианти?

Bentley изяснява, че са нужни три обособени, само че свързани придвижвания, като първото прибира устройството в арматурното табло, осигурявайки пространство за втория стадий – въртенето. След това екранът се придвижва назад на мястото си. Това точно придвижване се прави от 40 движещи се елементи, в това число зъбни колела и задвижващи блокове, следени от специфичен ECU. 

Да, арматурното табло има личен компютър единствено за промяна на разновидностите на екрана, само че очевидно работи, тъй като 70% е същата част от клиентите, които демонстрират интерес към системата преди три години.

Тази година Bentley получи премия за своето създание от журито на Automobile Awards. През 2023 година се навършват и 20 години от основаването на 6,0-литровия мотор W12 с две турбини и предпоследната година от производството му, защото последният образец ще бъде създаден през април идната година, до момента в който Bentley се приготвя за напълно електрическо портфолио до 2030 година

Поне има някои положителни вести в това, че Bentley дава обещание, че W12 ще получи „ епично изпращане “, тъй че следете за някакво особено издание, евентуално основано на към този момент специфичното Bentley Batur, което ще има най-мощния W12, създаван в миналото, със 740 конски сили и 1000 Нм въртящ миг.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР