70 лета навърта днес почетният председател на ДПС Ахмед Доган.

...
70 лета навърта днес почетният председател на ДПС Ахмед Доган.
Коментари Харесай

ДПС към Доган: Благодаря, Учителю!

70 лета навърта през днешния ден почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. За разлика от друга година обаче този път празненствата във връзка рождения му ден бяха анулирани - поради Рамазана и поради комплицираната политическа конюнктура.

Въпреки това съпартийците му не не помниха да му честитят празника. Ето с какви думи се обърна Централният съвет на Движение за права и свободи към Сокола: 

Благодаря, Учителю! С тези думи се обръщаме към нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган през днешния ден, когато навършва своя 70-годишен празник.

От името на Централния съвет на Движение за права и свободи пожелаваме на господин Доган здраво здраве и нестихваща сила.
И с доста обич му желаем да черпи с цялостни шепи от живота, който толкоз доста обича, да лети на крилете на свободата, за която се е борил и ни е учил на тази битка и да бди над Движение за права и свободи, в името на новото начало, което сме призвани да построяваме дружно, неуморно и поредно, трансформирайки мира, сигурността и просперитета в персонална мотивация за живот на всеки, по този начин, че светът да бъде по-надежден за нас и за нашите деца.

Преди няколко дни стана ясно, че тържествата във връзка 70-ата годишнина на Ахмед Доган се отсрочват за неопределен срок. Това се разбра от сбито известие на партийния пресцентър, оповестено във фейсбук. Като претекст за невижданото решение бяха посочени свещения месец Рамазан и динамичната политическа конюнктура в страната ни. 

Междувременно бе оповестено, че на 29 -ти март почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган ще даде 70 ифтара в цялата страна. 



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР