70-годишният Арнолд Шварценегер настоява, че се чувства по-млад с поне

...
70-годишният Арнолд Шварценегер настоява, че се чувства по-млад с поне
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер: Чувствам се на 50

70-годишният Арнолд Шварценегер упорства, че се усеща по-млад с най-малко 2 десетилетия, тъй като към момента работи старателно и се радва на " страховит " живот.
" Възрастта ми попада в паспорта и шофьорската ми брошура, само че все пак не се усещам по-различно, в сравнение с преди 20 години. Чувствам се в действителност добре. Тренирам. Правя самичък филмите си. Животът ми е прелестен. Чувствам се потребен и работлив ", показа артистът в изявление за уеб страницата news.com.au.
Във връзка с тренировките си звездата от " Терминатор " разкри пред медията, че до ден сегашен тренира всеки Божи ден и се пробва непрекъснато да надгражда достиженията си.
" Вдигам (щанги) от самото начало. Ходя всеки ден във фитнеса. Отделно карам колело, ски, упражнявам силово... върша всичко. Ставам в 5 сутринта и с мотора си стигам до залата. Там упражнявам в продължение на един час, след което се връщам вкъщи и си върша закуска. Така наподобява денят ми. Още преди да съм стигнал кабинета си, към този момент съм си направил една подготовка. Направил съм нещо още от сутринт " “, издаде някогашният губернатор на Калифорния.

Merry Christmas! I’m grateful for each and every one of you for following my adventures and missions. As a gift, here’s a quick new training montage to inspire you in 2018.

Публикация, споделена от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) на Дек 25, 2017 в 8:41 PST

Той призна обаче, че не е по никакъв начин елементарно да се остане във форма, само че основният метод за него е " да не мисли ".
И изясни: ``Тренировките не са сложни единствено първоначално. Винаги са такива. Казвам на хората " не го мисли ". Просто стани, качи се на велосипеда си, покарай малко и тогава започни да го мислиш. Защото сега, в който започнеш да размишляваш, ще си намериш най-малко 5000 аргументи да не го направиш ".
Бившият бодибилдър разкри и още една своя загадка пристрастеност – играта на шах. Шварценегер твърди, че фокусът, който тя изисква му оказва помощ да се дистанцира от напрежението в всекидневието си.
Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР