70-годишната Финидж Сопагьорн от Тайланд починала на 20 октомври, а

...
70-годишната Финидж Сопагьорн от Тайланд починала на 20 октомври, а
Коментари Харесай

Съпруг забеляза, че клепачите на починалата му съпруга треперят миг преди кремацията й

70-годишната Финидж Сопагьорн от Тайланд умряла на 20 октомври, а фамилията към този момент се подготвяло за погребението. Но брачният партньор на остарялата жена не можел да повярва, че е мъртва. И бил прав.

Финидж Сопагьорн страдала от израстък на щитовидната жлеза и умряла, до момента в който е в болничното заведение. Лекуващият доктор разрешил на фамилията да вземе тялото, с цел да провеждат будистко заравяне. Но когато брачният партньор й Товин измил починалата си брачна половинка, той забелязал, че тялото не е сковано. В главата му пробягала мисълта, че жена му е жива, написа The Sun.

Тялото било пренесено в ковчег и отнесено в храма, където било оставено при ниска температура. Три дни по-късно родственици се събрали на погребална гала и тогава се случило нещо необикновено. Товин, съгласно обичая, преди кремацията почнал да бърше лицето на жена си с влажна забрадка и видял, че тя диша едвам, а клепачите й треперят. Мъжът помислил, че го помислят за вманиачен, само че снахата на Товин, която работела като доктор, удостоверила догатките му.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР