70-годишен юбилей отбелязва днес футболната легендаНиколай Арабов. За повода кметът

...
70-годишен юбилей отбелязва днес футболната легендаНиколай Арабов. За повода кметът
Коментари Харесай

Николай Арабов на 70: Поздрави за юбилея

70-годишен празник отбелязва през днешния ден футболната легендаНиколай Арабов. За мотива кметът на Сливен Стефан Радев гопоздравява, катона страницата си във фейсбук му насочва най-хубави пожелания.

" Без съмнение мога да кажа, че вие сте измежду ярките персони, популяризирали Сливен и страната ни. Безспорно името ви се подрежда измежду огромните футболисти от близкото минало, които ни носеха наслаждение и екстаз от изявите си на терена. Карахте ни да мечтаем, за което сме ви безпределно признателни. Ще останете в историята на българския футбол като образец за подражателство и отлична игра, същински Майстор на футбола, както през днешния ден всички ви назоваваме ", написа Стефан Радев.
Той пожелава на Арабов здраво здраве, удача и доста благополучие.

Николай Арабов е роден на 14 ноември 1953 година Той е именит състезател на ФК Сливен, за който играе от 1971 година до края на 1986 година, както и през сезон 1992/93. Кариерата на футболиста продължава повече от 20 години. Национал на България, участник на Световното състезание в Мексико през 1986 година Почетен жител на Сливен и футболист №1 на Сливен за 20 век.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР