70-годишен мъж тормози съседите си в блока, в който живее

...
70-годишен мъж тормози съседите си в блока, в който живее
Коментари Харесай

Какво може да се направи, ако съсед превърне жилището си в бунище

70-годишен мъж тормози съседите си в блока, в който живее във Варна. Жилището му е превърнато в склад за кашони, отпадъци и какво ли не. Непоносима е миризмата, която хората там са принудени да търпят. Те са подавали сигнали до всички вероятни институции.

Цветан е към 70-годишен. Живее самичък в жилището си в блок 108 във варненския квартал " Младост ". Не получава пенсия, не е и здравноосигурен. Няма близки хора, които да му оказват помощ.

От години жилището му е без ток и вода. Преди животът му да потъне в бедност и нечистотия, той имал добра специалност и обикновено семейство.

Сам пребивавам, вдовец съм. Събирах цветни метали. За мен е почти обикновено, не мога да се оплача, има и по-зле от мен, показа мъжът пред екипа на Българска национална телевизия.



От години съседите на Цветан подават сигнали до полицията, прокуратурата, здравната ревизия, районното кметство с вярата да се реши този сериозен за входа им проблем, тъй като миризмата е нетърпима, а са се завъдили и мишки. До момента обаче резултат няма.



Банята и тоалетна в жилището са затрупани с отпадъци и не се употребяват.

Всичко имам. Какво му би трябвало на самичък човек! Едно легло и една маса. Аз не се пера, тъй като имам задоволително облекла, нося и ги мятам, споделя Цветан.

Цветан и през днешния ден живее в нечистотия, измежду мишки и хлебарки, измежду плесен и паяжина, измежду порутени стени и изгнили балатуми, което е във щета и на него, и на съседите му.

Вижте повече в директното включване на Даниела Цекова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР