70 години са дълго време - време, през което кралица

...
70 години са дълго време - време, през което кралица
Коментари Харесай

Чарлз и още една традиция на кралицата, която премахна

70 години са дълго време - време, през което кралица Елизабет Втора освен се държа като заслужен монарх, само че и наложи редица обичаи, с които поданиците й привикнаха. Неизбежно е някои от тях да се трансформират с идването на наследника й.
 Крал Чарлз, кралица Елизабет Втора и решението да продаде част от конете й
Крал Чарлз взе решение за конете на майка си

Ето каква ще е ориста им

Крал Чарлз разгласи, че ще се стреми към по-семпла монархия, което очевидно изключва обилни церемонии и многочислени чиновници, ангажирани с дейностите му. Но трансформира и някои други неща, които майка му беше наложила.

Макар кралското семейство да се събра в замъка Сандрингам за Коледа, както се е случва във всички десетилетия от царуването на Елизабет, последва и известна смяна. Елизабет постоянно оставаше там доникъде на февруари, след което се връщаше в Лондон.

За нея беше изключително значимо да е в Сандрингам на 6 февруари, когато е годишнината от гибелта на татко й крал Джордж VI, умрял през 1952 година Непосредствено по-късно тя става кралица.

Чарлз очевидно няма желание да прекара чак толкоз време там - съгласно информацията на Royal Central, на 4 януари кралският аероплан е напуснал летището в Норфолк в посока Абърдийн. На борда му най-вероятно са кралят и кралицата-консорт, въпреки че Бъкингамският замък не разяснява частните пътувания на монарсите.

Двамата най-вероятна са отпътували за Бъркхол - имение в Абърдийншир, наследено от Чарлз от баба му кралица Елизабет - кралицата-майка. То е обичано място на него и Камила - двамата прекараха там медения си месец, както и изолацията по време на ковид пандемията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР