7 шофьори са били хванати да отнемат предимство на хора

...
7 шофьори са били хванати да отнемат предимство на хора
Коментари Харесай

Само за 2 часа: Полицаи глобиха 34 пешеходци за пресичане на червено в Пловдив

7 водачи са били хванати да лишават преимущество на хора
34 пешеходци са получили фиш за секване на червен светофар в пловдивския регион " Северен " по време на профилирана полицейска интервенция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 

Акцията се е провела през вчерашния ден като част от ограниченията за ограничение на предпоставките за настъпване на пътни катастрофи с уязвими участници в придвижването. Униформени са били ситуирани на главните булеварди и кръстовища в региона от 9 до 11 ч. Освен пешеходците, двама велосипедисти също са били санкционирани. Седем водачите на моторни транспортни средства пък получили актове за отнето преимущество на пешеходци.

В рамките на интервенцията общо са тествани 45 автомобила и 58 пешеходци, велосипедисти и водачи на електрически тротинетки. За нарушавания по Закона за придвижване по пътищата в допълнение са формирани още един акт и 12 фиша, връчени са и 12 електронни фиша.

Точките за надзор са били на кръстовищата на бул. " България " с бул. " Цар Борис III Обединител ", ул. " Васил Левски " и ул. " Победа ", както и на две пешеходни пътеки на бул. " Васил Априлов " и една на ул. " Васил Левски ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР