7 поколения зад гърба ти – 128 човека, изглеждат като

...
7 поколения зад гърба ти – 128 човека, изглеждат като
Коментари Харесай

В теб има частица от предците ти от последните 7 поколения

 в-теб-има-частица-от-всеки-твой-праотец

7 генерации зад тила ти – 128 индивида, наподобяват като крила на птица. Накъде летиш? Накъде направляваш цялата си мощ и мощност?  Какви цели са почтени за използването на силите на твоя популярен и прочут Род?

В теб има парченце от всеки твой прародител. Всеки от тях е живял, с цел да се появиш един ден ти. Всеки предходник ти е предал на-важното, което е имал — дарът на живота. Всичко останало ще постигнеш саа. Животът е единственият подарък, който не зависи от нас, ние просто го получаваме като подарък от всички тези, които са били преди нас  — и поради това той е скъп.

От нас зависи единствено това, което вършим с него, а това никак не е малко. Докато го има живота, всичко е допустимо. Използвай този подарък мъдро — единствено за това, което искаш, не позволявайте да заглушят гласа на сърцето ти.

И даже в случай че в миналото останеш сама, си спомни за това какъв брой предшественици стоят зад тила ти, какъв брой са горди с това, техният жанр продължава и по какъв начин всеки от тях обилно ти е дал цялата си мощ, своето умеене да оцелее в живота, всичко, на което се е научил самичък.

Най-доброто, което ти можеш да направиш за всички тях и за целия си жанр, е да вървиш по своя живот, да го изживяваш пълноценно и да бъдеш щастлива. Във всеки мирис на живот, твоя дъх  — е диханието и силата на твоите предшественици.

Ти си като птица. Разпери своите крила, довери се на живота, пусни го в себе си, извърши го с мирис и лети. Лети леко и свободно. Ти си основана за обич и благополучие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР