7-месечният син на президента Росен Плевнелиев и бившата синоптичка Деси

...
7-месечният син на президента Росен Плевнелиев и бившата синоптичка Деси
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев умилен от бебето: „Казвам му малкия Десиславчо – с едни страхотни сини очи, беличък, прекрасен“

7-месечният наследник на президента Росен Плевнелиев и някогашната синоптичка Деси Банова е копие на своята майка. Екс държавният ни глава гордо театралничи с дребния Йоан в столичен ресторант, където фамилно обядвал с другари.
„ Казвам му дребния Десиславчо – с едни страхотни сини очи, беличък, прелестен. Всяка заран, като го погледна, благодаря на Бога и на ориста, че това нещо ми се случва ”, призна президентът. 20-те години ранно ставане в 4 часа за работа в Нова телевизия си казвали думата и въпреки че от година не е на екран, Деси продължавала да е ранобудна. „ Деската постоянно прави кафето ”, споделя Плевнелиев.
Макар че още не е проходил, най-малкият му правоприемник към този момент води деен обществен живот.

Йоан съпровожда родителите си на всички места, а по време на почивките им в чужбина, дружно с тях пътува и тъщата на президента Лили Шопска.
Деси нямала детегледачка, само че разчитала на помощта на майка си когато и да е на денонощието.
Плевнелиев бил в блестящи връзки с майката на Деси. Наскоро дружно пътунвали до Гърция и президентът натоварил в 7-местния си ван тъщата заедно с нейното куче. Президентът бил доста впечатлен, че майката на Деси е като немски ученик. Всеотдайната баба пособия доста за развъждането на Йоан и на щерката на Деси от дългогодишната й връзка с предприемача Ивайло Граховски. Плевнелиев бил удовлетворен, че баба Лили пособия без да се натрапва в фамилията им и не била от типичните тъщи, които непрекъснато давали ум на по-младите по какъв начин да живеят и по какъв начин да отглеждат децата си. Семейството им към този момент се подготвяло за идната първа годишнина от тяхната женитба на 17 юни.

„ Понякога у дома има 4 деца – Асен е към този момент 18-годишен, вицепрезидент на учебното заведение, в което учи. Много се гордея с него. Павел е прелестно дете – каквото пипне, го прави по неговия си неповторим метод. Безкрайно доста го обичам и му се веселя за това. Променя се пред очите ми. Йоанка – аз не зная по какъв начин се вършат девойки, е страхотна. Има страхотна връзка с майка си и татко си, който е прелестен човек и аз доста се веселя на тяхната доста мощна връзка. От друга страна, аз се появявам на терена и прибавям стойност за нея. Имаме прелестни връзки, за които човек може единствено да мечтае ”, не може да се нахвали с децата си Росен Плевнелиев, писа ‘Уикенд “. Семейството към този момент възнамерявало лятната си отмора и евентуално щели да събират загар на мира в прилежаща Гърция.

В началото на годината президентът разгласи, че е трансферирал собствеността на баровското си имение на остров Халкидики на синовете си от брака си с Юлияна Плевнелиева. Въпреки това Плевнелиев можел да отмаря там постоянно, когато си изиска.

Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР