7 криминалнопроявени бяха арестувани от служители на 2-ро полицейско управление

...
7 криминалнопроявени бяха арестувани от служители на 2-ро полицейско управление
Коментари Харесай

Масови арести на наркодилъри в Благоевград! Задържаха Малкия Кашкавал и 6 от групата му след наркосделка

7 криминалнопроявени бяха задържани от чиновници на 2-ро полицейско ръководство в Благоевград, в полицейската клетка е С. Димитров- Малкия Кашкавал, дружно с 6 от дилърите му. Групата е задаръжана директно след договорка. У тях са открити изсъхнал канабис, саксии с наркотичната трева и везна, нужна за оразмеряване на дозите, предопределени за продажба. Групата е работила от дълго време и е била обект на наблюдаване.

Преди към месец в ОД на Министерство на вътрешните работи бяха образувани и изведени на открито спецзвена, чиято съществена цел е работата по тежки закононарушения и опиати. За месец с тяхното подпомагане бяха арестувани емблематични наркоразпространители в целия район.

Миналата седмица при акция на ченгета от Първо ръководство в ареста бяха вкарани няколко от познатите на служителите на реда дилъри, откакто в мазе на частна къща бяха открити опиати. Ежедневна борба с наркоразпространителите води и ръководството в Петрич, където в последните дни бяха осъществени няколко сполучливи интервенции "Антидрога "
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР