7-годишното момиченце, което бе изнасилено и пребито до смърт в

...
7-годишното момиченце, което бе изнасилено и пребито до смърт в
Коментари Харесай

Пребитото до смърт 7-годишно момиченце е било изнасилено, издирват извършителя


7-годишното момиченце, което бе изнасилено и пребито до гибел в сливенското село Сотиря е открито в края на селото, на метри от вкъщи си. Първоначално то е било в извънредно тежко положение. Открито е към 15:00 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, само че медиците не съумели да спасят живота му.

Към момента има улики, че килърът е 21-годишен гражданин на Сотиря на име Мартин, съобщи Нова телевизия, базирайки се на източници в Министерство на вътрешните работи. Неговото семейство и това на жертвата живеят в прилежащи къщи.

Местни поданици описаха, че в четвъртък следобяд обвиненият видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, с цел да си купи сладолед, а мъжът пиел алкохол пред комерсиалния обект. Хората от селото настояват още, че търсеният е лежал в пандиза за обири.

Издирваният и различен път е посягал на деца, описват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Според локалните поданици обвиненият за убийството на детето към този момент е изтрил профила си във Фейсбук.

Жертвата живеела с баба си и дядо си, защото майка ѝ работела на морето, описват още поданици на Сотиря.

Силите на реда търсят хипотетичния причинител по земя и по въздух. Над региона кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Пуснати са и следови кучета.

Малко след 15:00 ч. входовете на селото били блокирани от униформени. Създаден бил и спонтанен контролно-пропускателен пункт на обръщалото на рейс номер 12. Живеещи в региона споделят, че всяка кола е била спирана за инспекция. Предполага се, че обвиненият се укрива в гората, за която локалните споделят, че е извънредно гъста и мъчно проходима.

Издирването е траяло през цялата нощ.

По-рано денем от Областната дирекция на полицията са популяризирали известие за търсен 21-годишен мъж. Не е ясно дали той има връзка със случая.

Село Сотиря се намира на 4-5 км от Сливен и граничи с вилната зона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР