7-годишно момиче беше застреляно в колата на майка си, докато

...
7-годишно момиче беше застреляно в колата на майка си, докато
Коментари Харесай

7-годишно дете загина при престрелка на паркинг в Аризона

7-годишно момиче беше убито в колата на майка си, до момента в който била с нея и 5-годишната си сестра в Глендейл, Аризона, в четвъртък сутринта. За стрелбата, при която почина детето, е задържан 29-годишният Териънс Д. Армстронг-младши.

Армстронг е упрекнат в ликвидиране от първа степен и тежко нахлуване със смъртоносно оръжие наред с други обвинявания, написа в  документите на Съда на окръг Марикопа.

В правосъдните документи се показва още, че словесна свада е почнала сред Армстронг и гаджето на майката на момичето малко след среднощ в четвъртък на паркинг. Армстронг споделил пред полицията, че е създал „предупредителен изстрел“, когато автомобилът на жертвите е потеглил, след което той ги последвал с колата си.

Полицията е разкрила една гилза на земята, откакто пристигнала на местопроизшествието и към 10 минути по-късно е обявено, че момиче е простреляно и е откарано в болничното заведение. Когато чиновниците пристигнали в болничното заведение, те открили, че детето е умряло от голям брой огнестрелни рани, написа в правосъдните документи.

Армстронг призна, че е стрелял по другата кола, само че сподели, че го е направил едвам откакто другият мъж е стрелял първи против него. Разследващите обаче настояват, че не са разкрили никакви доказателства за владеене на оръжие от жертвите или в тяхното транспортно средство.

Съдебните документи също разкриват, че полицията е разкрила почти 3000 таблетки фентанил в транспортното средство, което Армстронг е карал.

Две 9-годишни девойки бяха убити при обособени произшествия в региона на Хюстън, Тексас, тази седмица.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР