7-годишният Николай Иванов, популярен сред близките и приятелите си като

...
7-годишният Николай Иванов, популярен сред близките и приятелите си като
Коментари Харесай

7-годишният Коки дари спестяванията си на болницата във Враца

7-годишният Николай Иванов, известен измежду околните и приятелите си като Коки, подари всичките си спестявания на болничното заведение във Враца.
„ Една вечер влезе при нас и сподели, че е решил да подари всичките пари. Ние приветствахме тази негова концепция. Тя е доста благородна и считам, че е образец за обществото в тази обстановка. Смятам, че всеки би трябвало да оказва помощ на близък “, разяснява майката на първокласника Соня Каменова.

Родителите на ученика даже удвоили сумата, която Коки желал да подари. А неговото огромно предпочитание е вирусът да си отиде, с цел да играе на открито. Да има шумни междучасия, а сред тях да учи математика и химия.

Момчето спестявало пари, с цел да си купи нов телефон, само че осъзнал, че не движимостите вършат света подобен, какъвто той желае да го вижда. И напълно непринудено взел решение да зарадва медиците, споделя Нова тв.

„ Това дете ни трогна, тъй като си е събирало пари и ги е дарило. Писмото му приключва с „ Поздрави от мен за болница „ Христо Ботев “ като неговото предпочитание е да преборим този вирус “, сподели шефът на лечебното заведение доктор Петър Керемедчиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР