7 души са задържани за инцидента в бургаското село Прилеп,

...
7 души са задържани за инцидента в бургаското село Прилеп,
Коментари Харесай

Седем задържани, след като камион прегази дете в Прилеп

7 души са арестувани за случая в бургаското село Прилеп, при който камион прегази дете на пътя, а след разпра роднините му са пребили до гибел водача. Инцидентът стана на основния път към Ришкия проход.

" В 15:20 е получен сигнал за възниквало ПТП сред товарен автомобил и пешеходец. На място пристигналите служители на реда и екипи на Спешна помощ откриват гибелта на 6-годишно дете. В непосредственост е имало негови родственици и другари, които по това време са чествали фамилен празник. На към 30 метра е спрял камионът, в който е открит лидерът, също без витални функционалности ", изясни пред Българска национална телевизия шефът на полицията в Бургас ст. комисар Емил Павлов.

По данни на очевидци откакто водачът е спрял камиона, е бил атакуван от близки и родственици на детето. За случая е получен сигнал от 112 и занапред следва изясняване на детайлностите.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев изясни, че е формирано досъдебно произвеждане и се организират огледи на местопроизшествието. Тялото на водача се към момента се намира в кабината на камиона. Разпитват се очевидци.

" След като приключат разпитите, ще се направи оценка на събраните доказателства и ще се откри съпричастността към закононарушението на арестуваните. Прокуратурата ще работи безкомпромисно ", съобщи прокурор Чине
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР