7 дни остават до 31 октомври, когато приключва гласуването за

...
7 дни остават до 31 октомври, когато приключва гласуването за
Коментари Харесай

Броени дни до приключването на гласуването за Дърво с корен 2017

7 дни остават до 31 октомври, когато завършва гласуването за избор на обичано и на най-интересно вековно дърво в двете категории на състезанието " Дърво с корен 2017 ".
Всички другари на природата могат да се срещнат с най-вълнуващите истории и дървета в състезанието, определени от журито за присъединяване във втория стадий, който ще излъчи и участника от България в състезанието " Европейско дърво на годината " през 2018 година
Той ще бъде определен всред 10-те дървета в категория " Дърво с корен 2017 " посредством най-вече събрани гласове.
Други 3 прелестни дървета в категория " Вековните дървета приказват " ще дефинират кое е най-интересното вековно дърво, още веднъж благодарение на гласовете на разгледалите историите и показали впечатлилото ги най-вече.
Страницата за гласоподаване в двете категории се намира на адрес: goo.gl/PE6eHh
След като подадете глас за определено дърво би трябвало да го потвърдите посредством изпратената по ел.поща връзка. Само по този начин той ще бъде приет и регистриран.
През последните 4 дни от гласуването броят на подадените гласове ще бъде прикрит, с цел да запазим детайла на изненада при оповестяване на спечелилите през м. декември тази година.
Споделете с близки и другари и помогнете да разпространяваме тези прелестни дървета и техните истории, и да изберем любимците в двете категории!
Всички те заслужават повече хора да научат за тях и да не пропущат да се отбият и ги посетят при пътуванията си измежду красивите български градове и природа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР