“7 дни минаваме през 7 различни тематики, възстановяваме храносмилателна система,

...
“7 дни минаваме през 7 различни тематики, възстановяваме храносмилателна система,
Коментари Харесай

Състоянието на храносмилателния тракт определя емоционалния ни баланс

“7 дни минаваме през 7 разнообразни тематики, възвръщаме храносмилателна система, тъй като от нея зависи нашето прочувствено положение, нашият имунитет, нашето възприятие на удовлетвореност ”, изясни Емилия Белчева, интернационален преподавател и трейнър, пред Нова нюз.

От храносмилателната система идват и паник офанзивите.

„ Когато тя не е както би трябвало, стартира доста мощна токсикация в тялото, стартира кожата да линее, състаряваме се, ставаме изнервени, отоци, целулит и всички други здравословни проблеми ”, добавя Емилия Белчева.

Според доста научни писания, храносмилателният тракт е вторият мозък на индивида.

„ Чрез него разбираме какво усещаме, по какъв начин го усещаме, дали сме удовлетворени от брачна половинка, от децата, от работата, от фигурата, от всичко ”, изясни още трейнърът.

Подутият стомах е признак, че има задържане на фекалии в червата.

„ Основната причина за качване на килограми е застой в чревната флора, задържаме храната повече, в сравнение с би трябвало, тя ферментира, газообмените се трансформират и оттова не е нужно да имаме газове, да се чуват, да се усещат, с цел да ги имаме ”, описа още Емилия Белчева.

Лекото отичане е сигнал, че храната не ферментира вярно в чревния тракт. Когато премахнем гъбичките и бактериите от червата, процесите в тялото се възстановяват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР