7 април всяка година е провъзгласен за Световният ден на

...
7 април всяка година е провъзгласен за Световният ден на
Коментари Харесай

Смарт часовниците на Huawei – модерната грижа за здравето

7 април всяка година е провъзгласен за Световният ден на здравето, отдаден на постигането на по-голяма осъзнатост по тематиката в световен мащаб. Социалните мрежи постоянно се оказват изпълнени с постове за смисъла на постоянния сън и физическите извършения както за физическото, по този начин и за психологичното ни здраве.

Проследяването на здравни параметри и спортни интензивности е централна тематика за Huawei – компания, на която значително изискуем навлизането на елегантните смарт часовници като съвременен софтуерен аксесоар, по едно и също време хубав и изпълнен с функционалности, отдадени на воденето на по-здравословен метод на живот. Богатото портфолио от модели, налични на пазара у нас, покрива както условията на феновете на най-екстремните спортове и натоварвания, по този начин и на тези, които по-умерено, само че постоянно следят по-специфични или общи здравни параметри.

В началото на тази година на нашия пазар сполучливо стъпи Huawei Watch D – извънреден модел, който мери кръвно налягане, прави електрокардиограма и прави оценка артериалната ригидност. Той е оборудван с прецизни датчици и специфична каишка с автоматизирано надуваща се въздушна възглавничка, което прави измерването оптимално правилно и постоянно налично от устройството на китката ви. Разбира се, моделът също мери пулса в действително време, кислородното засищане на кръвта, равнището на стрес, качество на съня и така нататък

Най-горещият модел е оповестеният тази седмица за България Huawei Watch Ultimate, който също прави електрокардиограма, мери пулс, сън, стрес, артериална ригидност и кислородно засищане, само че е предопределен за в действителност ултимативни консуматори, подготвени да се гмурнат с него до 100 метра дълбочина. Ключово при него са материалите, от които е направен. Корпусът му е от безформен метал, основан на цирконий, извънредно издръжлив и в същото време хубав, до момента непокътнат единствено за най-скъпите обичайни часовници. Моделът се предлага в две версии – Voyage Blue с съществена титаниева верижка и втора синя от нитрогениран каучук, и Expedition Black с черна каишка от хидрогениран каучук. Хидрогенираният каучук е различен новаторски материал с фокус върху ергономичността – значителен подробност, говорейки за нашето здраве. И при двете версии каучуковите каишки имат и в допълнение по-дълго рамо за носене върху водолазна или планинска екипировка. Сред благосъстоянието от спортни режими, в това число 4 обособени за гмуркане, има и специфичен Expedition Mode, предопределен за пешеходни преходи, а всички знаем, че ходенето измежду природата е незаменимо за здравето на тялото и душата ни.

Проучванията демонстрират, че през днешния ден всеки трети човек следи здравето си със смарт устройство. Със своето портфолио Huawei продължава да промотира самодейността “health for all ” на Световната здравна организация, празнуваща 75 години напредък в публичното здраве.

Това портфолио у нас включва още богатата на дамски и мъжки модели серии Huawei Watch GT 3, Watch GT 3 SE и Watch GT 3 Pro, както и олекотените серии Huawei Watch Fit 2 и Band 7.

Връзката сред психологичното и физическото здраве  

Дванадесетгодишно изследване разкрива, че за хората, които се усещат уплашени в работата, е 68% по-вероятно да починат от болест на сърдечно-съдовата система, породена от незадоволително сън. Но когато следенето на сърдечни параметри, стрес и сън е постоянно задействано на китката ви, нараства шансът да им обърнете внимание и да си дадете нужната отмора. А благосъстоянието от модели смарт часовници на Huawei, както във връзка с функционалности, по този начин и във връзка с дизайна, форсира навлизането на тези устройства в всекидневието на от ден на ден модерни хора. Бидейки моден фешън аксесоар, в подтекста на бизнес, спорта или ваканцията, с изключение на приятност за сетивата, те ни настройват към по-спокойно, само че постоянно и деликатно следене на нашите здравни параметри. А всички знаем, че предварителната защита е най-хубавата отбрана и с цел да сме здрави, е най-добре да живеем добре и да не се разболяваме.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР