7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от адвокат, са

...
7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от адвокат, са
Коментари Харесай

Частни гардове обсадили МВР болница да охраняват Стайко вместо полицията

7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от юрист, са желали да нахлуят в стаята на арестувания за 72 часа Стайко Стайков в Министерство на вътрешните работи болница и да го приберат у дома, защото бил в тежко положение.

Мъжете са били незабавно спрени от служители на реда и правосъдни охранители, които не са ги позволили до стаята на сина на Миню Стайков. 29-годишнит мъж бе изместен в Министерство на вътрешните работи болница от "Пирогов ", където бе настанен през вчерашния ден сутринта.

Гардовете даже поискали те да поемат защитата на Стайков от държавните органи. До напрежение не се е стигнало и след известно време охранителите и юриста си тръгнали от болничното заведение, заяви "24 часа ".

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че подобен сигнал в полицията не е получаван. По неофициална информация обаче шефът на Министерство на вътрешните работи болница проф. Илия Баташки към този момент е дал пояснение пред чиновници на вътрешното ведомство за случилото се.

Стайко Стайков бе разгласен публично за търсене с алена бюлетина от интернационалната полицейска организация Интерпол при започване на октомври м.г.. Още след акцията против татко му Миню Стайков при започване на септември той беше разгласен за търсене с интернационална заповед за арест по обвиняването, че е член на незаконна група за данъчни закононарушения, пране на пари и незаконно произвеждане на цигари.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР