69-годишният Пол Кеслер е починал в болница вчера, ден след

...
69-годишният Пол Кеслер е починал в болница вчера, ден след
Коментари Харесай

Евреин почина в САЩ след сблъсък по време на протести срещу война...

69-годишният Пол Кеслер е умрял в болница през вчерашния ден, ден откакто е бил блъснат по време на произраелски и пропалестински демонстрации на кръстовище в Таузънд Оукс, северозападно от Лос Анджелис, осведомиха управляващите.

 

Според свидетелски показания мъжът е взел участие във " физическа битка " с един или повече контрапротестиращи, паднал е и е блъснал главата си в земята, се показва в изказване на шерифа на окръг Вентура. Но аутопсията, осъществена през вчерашния ден, ясно показва, че Кеслър е умрял от удар в главата, нанесен с тъп предмет, и че става дума за ликвидиране, предадоха от канцеларията на локалния шериф. Разследващите органите не изключват опцията да се касае за закононарушение от ненавист.

 

Към момента не са осъществени арести и други детайлности за случая не бяха обявени.

 

Равинът Ноа Фаркас, ръководител на Еврейската федерация на Лос Анджелис и покрайнините му, означи, че организацията чула изказвания, че Кеслер е бил ударен в главата от мегафон, държан от пропалестински стачкуващ.

 

Местното посланичество на Съвета за американско-ислямски връзки пък разгласява изказване, в което назова гибелта на Кеслер " трагична и шокираща загуба ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР