69-годишна жена е с опасност за живота след като била

...
69-годишна жена е с опасност за живота след като била
Коментари Харесай

Трима пешеходци пострадаха тежко при две катастрофи

69-годишна жена е с заплаха за живота откакто била блъсната от движещ се на заден ход лек автомобил “Опел”. Произшествието настъпило в петък, към 17 часа, на бул. “България” в Асеновград. Колата управлявал 38-годишен мъж, чиято алкохолна проба е негативна. Взета му е кръвна проба за алкохол. И двамата участници са асеновградчани. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районното полицейско ръководство.

Други двама пешеходци са в тежко положение след пътен случай сред Асеновград и Пловдив. Сигналът е подаден през вчерашния ден, към 15.50 часа. По предварителни данни, 60-годишен мъж и 57-годишна жена били блъснати от лек автомобил “Форд”, до момента в който пресичали пътното платно в региона на 16 километър.

Пострадалите, които са поданици на столицата, са настанени в болница с заплаха за живота. 45-годишната шофьорка на колата е тествана с дрегер за алкохол, резултатът е негативен. Причините и събитията, довели до случая, се обясняват от проверяващ служител на реда в Първо районно управление (на МВР). Образувано е досъдебно произвеждане.
тагове злополука ранени пешеходци
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР