69 е поза за взаимен орален секс. Нарича се така,

...
69 е поза за взаимен орален секс. Нарича се така,
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за секс позата 69

69 е поза за съвместен орален секс. Нарича се по този начин, тъй като двамата колегата застават извити един против различен и обърнати с лице към гениталиите си, и наподобяват числата 6 и 9. Това е и повода доста хора да се подсмихват, когато тази цифра се появи някъде в всекидневието.

Въпреки че е занимателно да се бъзикаме с позата отвън спалнята, когато се стигне до правенето на 69, хората много се поляризират - едни я обичат и я смятат за извънредно интимна, други въобще не я харесват и я намират по-скоро за скучна или неефективна. Струва си да се запознаете с нея от близко, преди да решите от кой тим сте, написа sexwell.bg.

Как се прави поза 69?

Доста е елементарно. Единият сътрудник ляга по тил, а другият застава над него, като лицето на всеки би трябвало да гледа към гениталиите на другия.
Видове 69: Класическа - дамата е от горната страна. Този вид е един от най-често практикуваните; Изправена - по-силният сътрудник застава изправен и държи другия към себе си за дупето, до момента в който той е надолу с главата. Тази разновидност е спонтанна и се прави бързо, тъй като когато кръвта слезе към главата, стартира да става некомфортно; Настрани - и двамата сътрудници лежат встрани, до момента в който всеки от тях е с лице към гениталиите на другия и се е облегнал на вътрешната страна на бедрото на другия; Обърната - мъжът е от горната страна, дамата е отдолу; Проникваща - и двамата сътрудници употребяват секс играчки, с цел да обхванат в другия, до момента в който вършат орален секс един на различен.
Плюсове:
Това е поза, в която всичко е по равно и всеки получава това, което дава; Позата е секси и отстрани множеството терзания, които хората могат да имат, до момента в който вършат или им вършат орален секс; 69 е една от дребното пози за орален секс, които разрешават взаимно задоволство.
Минуси:

Най-добре работи при сътрудници с идентична или близка височина; Трудно се управлява силата на навлизане в устата, когато мъжът е заплеснат с нещо друго; Някои хора се разсейват от своята " задача " и не могат да се насладят на чувствата. Начини, по които да разгорещите вашето 69
Ако ви е забавно и желаете да пробвате да извършите тази забавна поза още по-приятна, пробвайте следното:

1. Не я приемайте прекомерно съществено. Не е нужно да е супер изтънчено осъществяване, сигурно ще има миг на конфузност. Важно е да се забавлявате!

2. Ползвайте ръцете си. Докато устите ви работят, пръстите могат да вършат други работи. Пипайте, докосвайте, галете се.

3. Включете лубрикант или козметика за фелацио. Способността ви да произвеждате задоволително слюнка може да намалее, в случай че вършиме орален секс дълго време. Можете да употребявате лубрикант за орален секс, който освен ще навлажни колегата ви, само че и ще направи прекарването по-приятно и за вас. Гланц за устни също е изключително пикантно попълнение!

4. Носете секси облекла с " елементарен достъп ". Един от най-лесните способи да извършите една интимна среща по-гореща, е като се появите с тоалет. Има специфични типове еротично долни дрехи, които са с отворено дъно и разрешават да се радвате на орални милувки без да се събличате.

5. Ползвайте секс играчка. Има играчки, които симулират орален секс и могат да ви " анулират ", изключително в случай че имате огромни разлики във височините и ви е мъчно да се поддържате на вярното място. Tenga Egg, Satisfyer или We-Vibe Melt.

6. Погрижете се за хигиената. Това важи за всяка полова интензивност, само че хигиената е жизненоважна за 69. Не забравяйте да вземете душ авансово, с цел да поддържате гениталиите си чисти.

7. Помислете за защитните средства. Въпреки че по време на 69 не може да се забременее, посредством нея може да се съобщи полово излъчена зараза на колегата. Някои от тези инфекции включват гонорея и човешки папиломен вирус (HPV). За да избегнете това, можете да употребявате презерватив или дентална преграда / dental dam.
Факти за 69 Позата е открита и кръстена от французите през 1790-те години. Френското име на тази позиция е Soixante-Neuf. Кама Сутра също загатва 69. В книгата обаче се назовава „ конгрес на гарга “. Тази поза може да бъде неуместна за сътрудници със обилни разлики във височината.
Някои хора считат, че поза 69 не е задоволително чувствена, само че това не е правилно. Ако и двамата сътрудници се съсредоточат върху това какво е възприятието да бъдеш докосван по избран метод и знаят какво възбужда другия човек, тази поза може да бъде доста удовлетворяваща. Тя може да усъвършенства координацията и доверието, тъй като е относително взискателна и изисква и двамата сътрудници да се схващат и да си сътрудничат.

Тъй като и двамата сътрудници ще се пробват да създадат всичко допустимо да се харесат един на различен и да схванат тялото на другия, това може да усъвършенства координацията и доверието. Съгласието е доста значимо. Ако единият сътрудник се усеща неловко да опита позицията 69 даже след връзка, не го насилвайте.

Поза 69 е много подобаваща, в случай че нещата в спалнята са почнали да стават скучни и предвидими, или пък в случай че се притеснявате от нежелана бременност. Има моменти, когато вие или вашият сътрудник може да нямате презервативи на разположение. В подобен случай можете да употребявате 69, с цел да зарадвате колегата си, без да се притеснявате от " гафове ".

След като я опознаете и се вдъхновите, поза 69 може да бъде добре пристигнала смяна в половия ви живот! Поддържайте хигиена, използвайте защитни средства и не забравяйте да се забавлявате!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР