68-годишната Ким Бейсинджър сподели откровено за свой личен проблем, който

...
68-годишната Ким Бейсинджър сподели откровено за свой личен проблем, който
Коментари Харесай

Откровената Ким Бейсинджър разкри, че страда от агорафобия, какво обаче е това?

68-годишната Ким Бейсинджър показа искрено за собствен персонален проблем, който пречел извънредно доста на всекидневието ѝ. Актрисата гостува, дружно с щерка си Айрланд Болдуин, в предаването на Джейда Пинкет Смит Red Table Talk. Там тя показа, че страда от агорафобия.

Агорафобията е тип фобийно обезпокоително разстройство, при което човек изпитва боязън от всевъзможни места или обстановки, от които мъчно би могъл да се освободи и не би получил помощ в случай че му се наложи. Хората с агорафобия не се усещат в сигурност на публични места измежду доста хора. Често, когато излизат на открито, те имат потребност техен родственик или другар да ги съпровожда. Те изпитват боязън, както от огромни закрити пространства, по този начин и от открити такива.



“Не можех към този момент да отивам на вечеря. Трябваше да се науча да карам още веднъж, а в продължение на дълги години не прекосявах през нито един от тунелите в Малибу. Всичко ме правеше нервна, даже звукът при отварянето на вратата, се питах “Къде да стъпя, с цел да отворя вратата?”. Всичко се трансформира в извънредно огромно предизвикателство и трябваше непрестанно да мисля кое по какъв начин да направя” - разкри Бейсинджър.

“Устата ми непрестанно беше суха, тресях се и бях изтощена постоянно” - добави актрисата.

Ким добави описанието си на агрофобия като “сякаш нещо в теб се изключва и ти се постанова да научиш всичко отново”.



Айрланд Болдуин също разкри за своите проблеми, които довели до това да не беседва цяла година нито с майка си, нито с татко си. Баща на Айрланд е Алек Болдуин, за който Ким Бейсинджър бе омъжена от 1993 до 2002 година Блондинката даже признава, че е взимала Ксанакс и е пиела извънредно доста алкохол.

Освен проблеми с алкохола и мощните лекарства 26-годишната Айрланд страдала и от хранително разстройство.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР