68-годишна жена от Шумен е загинала след пътнотранспортно произшествие в

...
68-годишна жена от Шумен е загинала след пътнотранспортно произшествие в
Коментари Харесай

Шофьор блъсна съпрузи на пешеходна пътека в Шумен, жената почина в болница

68-годишна жена от Шумен е починала след пътнотранспортно произшествие в града. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Сигнал за случая е признат в дежурната част на регионалната дирекция малко след 19.30 часа на 16 октомври. Съобщено било, че лидер на лек автомобил блъснал пресичащи по пешеходна пътека мъж и жена на кръстовище, формирано от бул. “Мадара “ и ул. “Преслав “ в града. Към мястото на случая незабавно са ориентирани екипи на пътна полиция и незабавна помощ.

Изяснено било, че 56-годишен лидер на лек автомобил Дачия „ Дъстър “ с шуменска регистрация не пропуснал пресичащите по пешеходната пътека мъж и жена, и ги блъснал. Двамата са откарани за обзор с екип на незабавна помощ в шуменската болница. Мъжът, 62-годишен локален гражданин е прегледан. Установена е фрактура на ляв гален, оставен е под наблюдаване в болничното заведение. Съпругата му, 68-годишна шуменка, е призната в МБАЛ- Шумен с черепно-мозъчна контузия, строшен таз и заплаха за живота. След среднощ е умряла.
свързани новини4598на 28.09.20218262на 19.05.2021
Водачът на автомобила е дееспособен, тестван е за алкохол. Пробата му е негативна. Извършен е оглед и е почнало досъдебно произвеждане.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР