67-годишна Веска Хаджиева, която е задържана за убийството на 73-годишния

...
67-годишна Веска Хаджиева, която е задържана за убийството на 73-годишния
Коментари Харесай

Докараха в съда бабата, която уби мъжа си Костадин в с.Труд

67-годишна Веска Хаджиева, която е арестувана за убийството на 73-годишния си брачен партньор Костадин беше докарана преди минути в правосъдната зала. Магистратите ще разискват настояването на прокуратурата за налагането на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на старицата.

Тя беше арестувана в сряда и е упрекната в преднамерено ликвидиране, осъществено в неделя.

Според тезата на прокуратурата фамилията живеело в къща в селото, като връзките им били влошени. В неделя, след зародил посред им скандал в дома им, обвинената съзнателно умъртвила брачна половинка си, оповестиха от прокуратурата. На идващия ден тя отишла на работа, като преди този момент направила голям брой дейности по прикриване на следите от осъщественото закононарушение.

Пострадалият бил открит в дома си от собствен другар, който не могъл да се свърже с него по телефона. Започнало е следствие, били са осъществени огледи, разпитани са били очевидци и са били приобщени материални доказателства. Назначени са съдебно-медицински и биологични експертизи.

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, за което 67-годишната жена е упрекната, е отнемане от независимост от 10 до 20 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР