67-годишна бургазлийка вдигна на крак полицията, след като направи опит

...
67-годишна бургазлийка вдигна на крак полицията, след като направи опит
Коментари Харесай

Жестока драма: Бургазлийка изпадна в депресия и направи опит за самоубийство и...

67-годишна бургазлийка подвигна на крайник полицията, откакто направи опит за самоубийство. Жестоката драма се е разигра на ул. " Калофер " 18 в бургаския жк " Лазур ", написа " Флагман ".

Възрастната жена е изпаднала в меланхолия и е решила да постави завършек на живота си. Качила се е на дъждобранната алуминиева козирка на терасата на третия етаж, откъдето желала да се хвърли.

``
реклама
Веднага на място са изпратени два полицейски патрула от Пето РУ-Бургас. Униформените организирали дейности по спасяването на дамата, само че били затруднени от невъзможността на брачна половинка й да отключи солидната входна врата. Все отново ченгетата са решили да употребяват и проект Б - подхванали система за омекотяване, при положение, че не съумеят да доближат до дамата в точния момент.

За благополучие драмата е завършила с благополучен край. Полицаите съумели да стигнат до бургазлийката и са я издърпали назад на терасата, под чиито крайници алуминиевата козирка поддала от тежестта й.

Тя споделила пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи, че надълбоко съжалява за постъпката си и че решила да посегне на живота си в депресионно въодушевление и в миг на уязвимост. Все отново не е пропуснала да им благодари за героизма. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР