67-годишен пастир от област Видин е задържан за нанасяне на

...
67-годишен пастир от област Видин е задържан за нанасяне на
Коментари Харесай

67-годишен пастир е задържан, бил с прът по главата свой колега в ломско село

67-годишен овчар от област Видин е арестуван за нанасяне на телесна щета на собствен сътрудник в ломското село Сталийска махала.

На 16.08.2023 година към 15,30 ч. в районно управление (на МВР) Лом постъпил сигнал от ЦСМП при ломската болница „ Свети Николай Чудотворец “ за признат пациент с рана на главата, в тежко положение.

Служители на РУ-Лом неотложно посетили центъра, при което открили 34-годишен гражданин на село Сталийска махала, който не съумял да даде разумно пояснение за пострадванията си.

При извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от РУ-Лом изяснили, че същия ден към обяд в землището на село Сталийска махала, наоколо до местността " Багачина ", сред потърпевшия и 67-годишен от видинско село, и двамата работещи като пастири в локална кравеферма, зародил скандал, който прераснал в сборичкване.

При спора по-възрастният мъж нанесъл удар в главата с дървен кол на по-младия, при което той паднал на земята и изгубил схващане. Впоследствие потърпевшият бил превозен до МБАЛ Лом и настанен в хирургично поделение, без заплаха за живота. С полицейска заповед на 67-годишния е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР