67- годишен мъж е убил сестра си в центъра на

...
67- годишен мъж е убил сестра си в центъра на
Коментари Харесай

Мъж уби сестра си в центъра на Омуртаг

67- годишен мъж е умъртвил сестра си в центъра на Омуртаг. Той е притеглен към наказателна отговорност по отношение на осъществено ликвидиране, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна. Мъжът е арестуван, като срокът на задържането му ще бъде продължен до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, съобщи Българска телеграфна агенция.

Скандалът сред мъжа и дамата се е случил през днешния ден, малко преди обяд, в центъра на Омуртаг. 67-годишният мъж и неговата 62-годишна сестра са спорили известно време, след което пред очите на голям брой жители, мъжът извадил нож и наръгал дамата, която по-късно умряла.

Работата по изясняване на детайлите към случая продължава, а прокурорът по делото ще упорства съдът да наложи най-тежката мярка за неотклонение – " задържане под стража ".

В края на август в Омуртаг млада жена беше убита от мъжа, с който е живяла на фамилни начала. Престъплението е осъществено в изискванията на домашно принуждение по изключително нечовечен метод. Обвиняемият в убийството на дамата 28-годишен мъж е в ареста.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР