66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до смърт 6-годишното

...
66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до смърт 6-годишното
Коментари Харесай

Почина мъжът, който преби с метална тръба внучето и жена си в Монтана и се опита да се самозапали

66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до гибел 6-годишното си внуче в Монтана и нарани грубо брачната половинка си с железна тръба по време на фамилен скандал, е умрял в „ Пирогов ".

Припомняме, че нападението беше осъществено в апартамент в жилищния квартал „ Младост “, където живеело възрастното фамилията. 6-годишното дете било на посетители на баба си и дядо си за празниците. След фамилен скандал дядото почнал да бие брачната половинка си и детето.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Той беше настанен в " Приогов " с 30% изгаряния, а автомобилът му е изгорен изцяло.

6-годишното момченце издъхна на 3 януари без да пристигна в схващане. Детето беше в болница в кома с тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка и с доста други пострадвания по главата и тялото. То беше оперирано по неотложност и лекарите направиха навреме всичко допустимо за спасяването му, само че контузиите бяха несъвместими с живота.

Жената на Димитър продължава да е в сериозно положение в болничното заведение в Монтана, направени са й няколко интервенции, само че към момента има заплаха за живота й.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР