66-годишен софиянец, упълномощено лице във фирма-представител на защитени търговски марки

...
66-годишен софиянец, упълномощено лице във фирма-представител на защитени търговски марки
Коментари Харесай

Заради подкуп: Задържаха служител на фирма-представител на защитени търговски марки у нас

66-годишен софиянец , упълномощено лице във фирма-представител на предпазени търговски марки за територията на България, е бил задържан вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел „ Икономическа полиция ” при ОДМВР-Бургас.

Задържаният при започване на дейния сезон през 2022 година събирал „ такса успокоение “ от търговски обекти по Южното Черноморие, предлагащи облекла и аксесоари с непостоянен генезис , като обещавал търговците да не бъдат проверявани и продуктите им изземвани при идните инспекции. И през този сезон 66-годишният софиянец решил да приложи изпитаната скица, като взел сумата от 1500 лв. от търговски обект в Обзор, стопанисван от 37-годишна жена , на която заречен да не упражнява правата си като представител на предпазените търговски марки.

Жената е подала сигнал за случая на чиновниците на отдел „ Икономическа полиция “, които взаимно с сътрудниците си от ОДМВР-Варна спрели за инспекция и персонален обиск 66-годишния софиянец. В него е открита дадената парична сума , като следва да му бъде повдигнато обвиняване за взимане на рушвет от търговски обект. Задържан е за период до 24 часа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР