65-годишната рокзвезда се среща от две години с 48-годишната френска

...
65-годишната рокзвезда се среща от две години с 48-годишната френска
Коментари Харесай

Фронтменът на Iron Maiden Брус Дикинсън се ожени за фитнес инструкторка

65-годишната рокзвезда се среща от две години с 48-годишната френска фитнес инструкторка Леана Долчи и съгласно Kerrang те към този момент са сключили брак, откакто Дикинсън разкри, че разделя времето си сред Лондон и Париж.


Той показа пред изданието: " Разхождам се в близост и всичко ми се коства малко бохемско, малко екзотично. Все още обичам Лондон, само че е малко по-различно, когато пристигнеш тук ".

Звездата на Iron Maiden в началото е женен за Джейн Дикинсън от 1983 до 1987 година, а по-късно за починалата Пади Боудън - от която има Остин, 33-годишен, Грифин, 31-годишен, и 29-годишната Киа - от 1990 до 2019 година

Хитмейкърът на " Aces High " за първи път разкри, че двамата с Лиана са сгодени, до момента в който промотираше солов концерт в босненската столица Сараево през март, когато я назова своя " избраница ".

В изявление за телевизионния канал N1 на Босна и Херцеговина Брус показа: " Годеницата ми идва. Тя в никакъв случай не е била тук. Тя е французойка. И аз идвах преди. Надявах се, че ще мога да кажа: " Добре, ето я [улицата в Сараево, която преди се казваше] и бла-бла-бла. Но не, ние дойдохме тук по различен метод и всичко останало. Но се надявам, че тя ще има малко време да прегледа града. И освен неприятните елементи - да види прелестните кътчета на Сараево "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР