65-годишната жена, чието тяло бе открито безжизнено под терасата на

...
65-годишната жена, чието тяло бе открито безжизнено под терасата на
Коментари Харесай

Жената в Пловдив се самоубила от втория опит. Първия път уцелила козирката

65-годишната жена, чието тяло бе намерено безжизнено под терасата на блок в пловдивският квартал " Кючук Париж ", е имала душевен отклонения, описаха съседи на умрялата пред TrafficNews.bg.

По техните думи това е втори опит за самоубийство на дамата, само че първият бил несполучлив. Преди време пенсионерката скочила още веднъж от балкона си, но паднала върху козирката на входа и се разминала единствено с пострадвания. 

По данни на нейни съседи тя нееднократно е била настанявана в институция, заради освидетелстването и обстоятелството, че не може да се грижи умишлено за себе си. 

Синът на дамата е прочут в квартала с прозвището Евгени - Лудия, защото и той давал съществени признаци за психическа неустойчивост. 

Припомняме, че гибелта на дамата бе установена от медици през днешния ден малко след 13 часа, когато минувачи видели тялото на жертвата в градинката под блока и извикали полиция и кола за спешна помощ.

По първични данни дамата се е хвърлила от 4-тия етаж, където е ситуиран жилището, а по тялото ѝ не са открити следи от принуждение. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР