65-годишна жена е задържана след проведена в столицата специализирана полицейска

...
65-годишна жена е задържана след проведена в столицата специализирана полицейска
Коментари Харесай

Задържаха жена, съставяла неистински официални документи

65-годишна жена е арестувана след извършена в столицата профилирана полицейска интервенция на чиновници от отделите „ Икономическа полиция” и „ Разследване на общата престъпност” при Главната дирекция „ Национална полиция “. По първична информация, М. Г. се занимавала със сформиране на неистинен публични документи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
При осъществените по процесуалния ред неотложни дейности по следствието - обиск и претършуване и изземване в жилище, населявано М. Г., са открити, разказани и конфискувани голям брой документи - удостоверения за пенсиониране, удостоверения за трудов стаж, трудови книжки, военни книжки, копия на документи, съдържащи персонални данни на разнообразни хора, ксерокопия на персонални карти и свидетелства за ръководство на МПС, флашпамет и принтер. Жената е арестувана за период до 24 часа по ЗМВР.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 308, алинея 1 от Наказателния кодекс. Активните дейности по следствието и други процесуални дейности не престават под надзора на прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР