65-годишен мъж от Сапарева баня загина при катастрофа край Дупница

...
65-годишен мъж от Сапарева баня загина при катастрофа край Дупница
Коментари Харесай

Проговори шофьорът, убил мъж край Дупница: Опита да направи обратен завой без мигач

65-годишен мъж от Сапарева баня почина при злополука край Дупница през вчерашния ден. Пътният случай станал към 10 часа на основен път Е-79 покрай бензиностанция на ОМV на изхода на Дупница в посока София. Фолксвагенът на някогашния жепеец, 65-годишния Иван Белчински, се сблъскал с „ Ауди”, което се движело зад него.

Пред пътните служители на реда мъжът, който карал аудито, декларирал, че движещият се пред него “Фолксваген Поло” внезапно, без да даде мигач, се опитал да направи противоположен завой. В този миг аудито го блъснало странично. Белчински умрял на място, заяви struma.bg.

„ Автомобилът на жепееца беше толкоз сплескан, че се наложи пожарникари да режат ламарините, с цел да извадят тялото му”, споделиха очевидци.

На мястото на пътния случай дойдоха дознатели, които ще обясняват събитията, при които е зародило пътното произшествие. Линейка от Спешен център дойде на място, само че дежурният доктор единствено откри гибелта на Иван Белчински. Беше взета проба за алкохол на водача на аудито, която е негативна.

Движението по Е-79 беше спряно и колите минаваха през Дупница, което докара до запушване. Образува се километрична колона.

Тялото на починалия в злополуката Ив. Белчински е закарано за аутопсия в Кюстендил. Назначени са техническа експертиза на автомобила и здравна, която при аутопсията да покаже дали починалият мъж е използвал алкохол, или пък е имал здравословни проблеми.

За случая е известена Окръжна прокуратура – Кюстендил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР