65-годишен мъж е обвинен в убийство втора степен, след като

...
65-годишен мъж е обвинен в убийство втора степен, след като
Коментари Харесай

20-годишно момиче беше убито, след като паркира в грешна алея

65-годишен мъж е упрекнат в ликвидиране втора степен, откакто се твърди, че е прострелял и умъртвил 20-годишна жена от окръг Саратога в събота вечерта, откакто колата, в която е била, по простъпка се е качила по алеята на мъжа.

Шерифът на окръг Вашингтон Джефри Мърфи сподели в понеделник, че Кейлин А. Гилис е била в кола с още трима души в събота вечерта, търсейки къщата на другар. Селската част на окръг Вашингтон, където е станала стрелбата, е тъмна през нощта и доста от парцелите са налични единствено по неасфалтирани алеи.

Мърфи сподели, че групата по простъпка се е доближила до къща на Patterson Hill Road, на 29 благи североизточно от резиденцията на Gillis в Schuylerville. Докато се опитвали да извърнат колата, сподели шерифът, Кевин Д. Монахан излязъл на верандата си и стрелял два изстрела, единият от които уцелил Гилис, до момента в който тя седяла в колата. Никой от групата не е напуснал колата или се е опитал да влезе в къщата на Монахан, преди той да излезе и да открие огън, сподели Мърфи.

С ранения Гилис групата се насочи към Cemetery Road в прилежащия град Салем, на шест благи южно от резиденцията на Монахан, по което време стрелбата беше докладвана на 911. Мърфи не сподели дали групата се е опитвала да стигне до съответно място, само че сподели, че в региона има малко клетъчни услуги. Спешните екипи дойдоха и започнаха CPR на Gillis.

Някой различен се беше обадил на полицията, с цел да заяви, че е имало изстрели в резиденцията на Патерсън Хил Роуд. Мърфи сподели, че когато служителите на реда дойдоха, Монахан нямаше да излезе. Властите разговаряха с него посредством диспечер на 911 и персонално за към час, преди да бъде арестуван.

„ Монахан не спомага на следствието и отхвърли да напусне резиденцията си, с цел да приказва с полицията “, се споделя в известие на шерифа. „ По-късно той беше арестуван благодарение на специфичния екип за реагиране на полицията в щата Ню Йорк след няколко часа. “

Източник от правоприлагащите органи сподели, че към този миг следователите не имат вяра, че алкохолът или психологичното заболяване са изиграли роля в стрелбата.

Жена, която живее с Монахан, е била у дома по време на стрелбата. Тя не отговори незабавно на позвъняването в понеделник.

Шерифът отхвърли да уточни типа на оръжието, което съгласно полицията е употребявано при съдбовната пукотевица. Монахан е в пандиза на окръг Уорън. Той ще има чуване в окръжния съд на Вашингтон на по-късна дата.

Шерифът сподели, че е било „ административно решение “ Монахан да бъде изпратен в пандиза на окръг Уорън. Публичните регистри демонстрират, че бащата на Гилис е изправителен чиновник в пандиза на окръг Вашингтон.

Един от другите хора в колата е прегледан за възможна рана, само че не е потърпевш.

„ Тя беше почтено младо момиче, което беше на открито с другари, търсейки къщата на различен другар “, сподели Мърфи на конференцията в понеделник. „ Нямаше причина господин Монахан да се усеща заплашен “, сподели той по-късно.

GoFundMe беше основан, с цел да помогне на фамилията на Гилис.

„ Както доста от вас знаят, Кайлин Гилис ни беше отнета прекомерно рано трагично и опустошително на 20-годишна възраст “, се споделя в описанието на GoFundMe. „ Направихме това, с цел да съберем пари за фамилията на Ейнджъл и Анди, да помогнем с заравяне и други разноски. Моля, обмислете да дарите всяка сума, която можете, с цел да помогнете сега. “

Стрелбата идва дни откакто 16-годишно момче от Канзас Сити беше простреляно и ранено, откакто позвъни на звънеца в неверната къща, с цел да вземе братята и сестрите си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР