64-годишният Борис Черпански, който бе открит случайно от ученичката Никол

...
64-годишният Борис Черпански, който бе открит случайно от ученичката Никол
Коментари Харесай

Борис, спасен от ученичка на улицата във Варна: Съдбата я изпрати, трябва да учи медицина!

64-годишният Борис Черпански, който бе открит инцидентно от ученичката Никол Кръстева на улицата в безпомощно положение и отведен с помощта на нея  в точния момент в болница, към този момент е изписан, съобщи кореспондент на  Varna24.bg .

15-годишната възпитаничка на ПГ " Текстил и фешън дизайн " във Варна и възрастния мъж към този момент са положителни другари, а Никол не стопира да оказва помощ с каквото може на дядо Борис. Веднага след изписването му девойката му занесе колелото, което бе оставила на предпазване в близко заведение. Не минава и ден, в който да не му се обади да го чуе по какъв начин е и да попита има ли потребност от нещо, защото той живее самичък.

Борис Черпански е електроинженер по специалност, само че от години се занимава с астрология, окултни науки и духовни практики. Споделя, че живее самичък, защото децата му са в чужбина и макар множеството си болести е остроумен и жизнеспособен.  

Възрастният мъж пожела да изрази обществено и своята признателност за помощта и грижите на Никол, като описа за случилото се. 

" Аз съм със 180% неработоспособност, с четири болести съм. Трябва да се размърдвам всеки ден. Бях в Морската градина с колелото и на връщане бутах колелото, като бастуни го употребявам. Понеже съм със сърдечна непълнота, на всеки 100 метра започнах да сядам по пейките да си почивам. Така стигнах в градинката зад общината, до музея. Седнах на една от пейките там да си почивам, един прочут се завъртя в близост да ми донесе вода, тъй като бях премяцал, не бях пил вода през целия ден, а би трябвало.

И това момиче минаваше от там, някак си ориста я изпрати. Трябва да учи медицина. Тя направи всичко допустимо да пристигна колата за спешна помощ в точния момент, искаше да се качи с мен дори. Като схванаха, че не ми е родственик и не я пуснаха. Въпреки това, детето пристигна в Спешното. Такива неща не се случват, доста благ жест е за мен. В незабавното отново не я пуснаха, успяхме единствено да се здрависаме и да й благодаря преди да ме настанят. Оставила е телефона си, само че ми го дадоха чак последния ден при изписването с епикризите. Изключително съм й признателен ", показа Борис Черпански.

Възрастният мъж показа още, че мъчно се оправя с разноските за проучвания и медикаменти. Затова оставяме телефон за връзка с него - 088 676 0771, при положение, че някой желае да помогне.

Електроинженерът, който приказва за себе си като за нравствен преподавател, от своя страна даде обещание да направи прекрасен астрологичен хороскоп на всеки, който желае.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР