63% от българите са мафиоти за Борисов. Това заяви в

...
63% от българите са мафиоти за Борисов. Това заяви в
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: 63% от българите са мафиоти за Борисов

63% от българите са мафиоти за Борисов. Това съобщи в един от водачите на митинга Настимир Ананиев в деня на второто Велико национално въстание. Той разяснява и утринното си посещаване в Столична дирекция на вътрешните работи.
Полицията е задържала едно момиче за владеене на пикантен спрей в чантата ѝ. Задържана е от цивилни служители на реда в необятния периметър, даже не е била на митинга. Това е необичайно, а доста дами, които се тормозят от нахлуване, употребяват подобен спрей.
Отговорът на полицията към протестиращите е нереципрочен. Полицията употребява спрейове, които се употребяват за ръководство на футболни агитки, а не на обикновено младежи, смята Ананиев.
" ГЕРБ връща хартиените бюлетини, с цел да може да излъже на изборите. Те се манипулират елементарно, елементарно се прави техническа неточност и гласът ви става недействителен. Това е невероятно с машините ", означи още Настимир Ананиев.
 Светослав Иванов: Политиците, които ръководят у нас, се трансфораха в част от пейзажа (ВИДЕО) Светослав Иванов: Политиците, които ръководят у нас, се трансфораха в част от пейзажа (ВИДЕО)
Основната неточност на съвременниците на дадени политически събития, в който и да е исторически интервал, е, че си мислят, че всичко, което...
Според проф. Константинов ще е заразим с вирус от машините, само че това, че използваме една и съща писалка, че пипаме бюлетини, а те след това ще се броят, няма значение, счита някогашният депутат.
Разговор за конституцията е неправилен, тъй като тя има за цел единствено да печели време. Тя само сподели, по какъв начин в този парламент една концесия е равна на конституция.
Чуйте всички тези на Настимир Ананиев във видеото:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР