63-годишната Мадона се раздели с 28-годишния Ахламалик Уилямс. Двамата бяха

...
63-годишната Мадона се раздели с 28-годишния Ахламалик Уилямс. Двамата бяха
Коментари Харесай

Мадона изгони гадже номер 13! 14-ият поред красавец в спалнята ѝ вече беше заснет от параци. И той е...

63-годишната Мадона се раздели с 28-годишния Ахламалик Уилямс.

Двамата бяха дружно съвсем четири години, само че в медиите се появи информация, че за тях било все по-трудно да поддържат пламъка между тях.

Мадона и Ахламалик се срещат за първи път по време на турнето Rebel Heart през 2015 година, когато той бе неин танцьор, само че започнаха връзката си през 2018 година.

Междувременно суперзвездата пусна любопитен статус в обществените мрежи: “Кармата споделя: когато някой в живота ти не е верен за теб… Господ ще го употребява, с цел да те наранява, до момента в който не станеш задоволително мощен, с цел да го пуснеш”.

В медиите се появи и информация, че разликата от цели 35 години сред Мадона и Ахламалик не била повода за тяхната разлъка, а по-скоро пандемията и това, че те се отчуждили по време на локдауна.

Madonna, 63, steps out for dinner in LA with a handsome mystery man
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

Според слуховете суперзвездата към този момент даже има нов млад мъж до себе си. Миналият четвъртък тя бе щракната от папараци в компанията на тайнствен блондин, а фотографите я издебнаха в неговата компания още веднъж, единствено 24 часа по-късно, когато той я придружи на празненство на Burberry в Бевърли Хилс.

Мадона несъмнено харесва по-млади от нея мъже, а с годините даже усилва разликата във възрастта на своите обичани. Преди Ахламалик, тя излизаше с танцьора Брахим Зайбат, с който имаха 24-годишна разлика във възрастта, както и с фитнес треньора Тимор Стефанс, с който имаха 23-годишна разлика във възрастта.

През годините Мадона се е радвала на цели 13 връзки в живота си, а в сметката ѝ влизат имена като Гай Ричи, Тупак, Лени Кравиц и Денис Родман. И в случай че се питате кка го прави... девойки, тя е Мадона, може да си разреши всичко!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР