63-годишен мъж бе спасен край Лонг Айлънд в Ню Йорк, след като газеше вода в продължение на 5 часа и развяваше импровизиран флаг

...
63-годишен мъж газеше вода в Атлантическия океан около пет часа
Коментари Харесай

63-годишен мъж газеше вода в Атлантическия океан около пет часа в понеделник, след като той беше отнесен в морето край Лонг Айлънд в Ню Йорк, съобщи полицията. Дан Хо беше спасен, след като построи импровизиран флаг със счупена въдица и ризата си, за да привлече вниманието към себе си.

Хо отиде да плува около 5 сутринта и беше изтеглен в морето от течението Съфолк Окръжното полицейско управление се казва в изявление, публикувано във Facebook. След около пет часа газене във водата той намери въдица във водата, завърза ризата си за нея и я размаха във въздуха.

На около 2 1/2 мили южно от плажа, където Хо влезе в вода, той беше забелязан от Джим Хохорст и Майкъл Рос, които бяха на риболов по това време и казаха на вестник Newsday, че помислили Хо за шамандура за омар, когато го видели за първи път.

Те изтеглиха Хо на борда на своя лодка и Хохорст, който според Newsday е бивш офицер от морското бюро на пожарната в Ню Йорк, се обажда за помощ по радиото. Той изчисли, че температурата на водата е около 68 градуса по Фаренхайт, съобщава Newsday.

съобщава. Полицията каза, че спасители са спасили двама от плувците, а добър самарянин е спасил третия човек.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР