63-годишен жител на Асеновград е подал сигнал за намерено починало

...
63-годишен жител на Асеновград е подал сигнал за намерено починало
Коментари Харесай

Откриха мъртъв в гората край Асеновград възрастен мъж, издирван от 11 дни

63-годишен гражданин на Асеновград е подал сигнал за открито умряло лице в местността " Аман дере " край града. Обаждането е постъпило малко след 10:00 ч. тази заран. Мъжът е разкрил тялото в гората. Следствена оперативна група на районно управление (на МВР) - Асеновград прави оглед на мястото. Установена е самоличността на мъжа- това е, който беше настанен в Дом за възрастни хора в асеновградския квартал " Горни Воден ". Близките на починалия към този момент са известени.
Мъжът, който всички наричали Люлю, изчезна на 5-ти декември. Още в същия ден е подаден сигнал в районно управление (на МВР) - Асеновград, че лицето е напуснало дома. 85-годишният французин е открит едвам през днешния ден от инцидентен минувач. По първична информация няма данни за насилствена гибел.
 Рибари откриха мъртвец на жена в Панчаревското езеро Рибари откриха мъртвец на жена в Панчаревското езеро
Рибари са разкрили мъртвец на жена в Панчаревското езеро в сряда сутринта. Самоличността на жертва не е открита. Започнал е оглед на мя...
Припомняме, че чиновници на институцията разясниха, че мъжът страда от деменция, като е имал и други съпътстващи болести. Все още е тъгувал по умрялата си брачна половинка, която също е била от Франция. Неутешимо повтарял, че желае да се прибира у дома и това е бил вторият път, в който се постанова да го търсят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР