63-годишен германец забрави под дърво раница, пълна с подаръци и

...
63-годишен германец забрави под дърво раница, пълна с подаръци и
Коментари Харесай

Гражданин откри раница пълна с пари, отказа награда, защото било Коледа

 63-годишен немец не помни под дърво раница, цялостна с дарове и 16 000 евро в брой, а мъжът, който я разкрил, отказал премия, тъй като е Коледа, заяви Агенция Франс Прес.

Малко преди среднощ на Бъдни вечер гражданин на град Крефелд разкрил раницата в центъра на града и подал сигнал в полицията. Униформените съумели бързо да разпознават притежателя и да върнат раницата му.

Мъжът, който намерил чантата, отказал премия от притежателя й " тъй като било Коледа ", написа полицията в Крефелд във Фейсбук. " Наистина има хора, които правят положителни каузи по време на Рождество ", прибавят чиновниците на реда.

В Германия всеки, който върне открит предмет, има право на такса-награда от притежателя му според от цената на движимостта. В този случай намерилият раницата би бил с 490 евро по-богат, в случай че беше приел премията.

Говорител на полицията в Крефелд сподели пред Агенция Франс Прес, че въпреки да е " извънредно ", притежателят на раницата е споделил, че " се усеща по-сигурен ", носейки парите в себе си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР