63 години. Толкова ще отбележи днес лидерът на ГЕРБ Бойко

...
63 години. Толкова ще отбележи днес лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов на 63: Виновен е, че го харесват

63 години. Толкова ще означи през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По традиция ще го направи със фамилията си – с щерка си и с обичаните внуци Бойко-младши и Иван в фамилната им къща в Банкя. Децата, които  станаха очевидци по какъв начин в една привидно спокойна вечер дядо им беше задържан. Те не знаеха, че това се прави без причина, без заповед и без доказателства. Но получиха урок “по народна власт ” и какво тъкмо е “промяната ”.

Тази година рожденият ден на Борисов съответствува с началото на края на държавното управление на Кирил Петков, което докара страната ни до невиждани рецесии, поголовно повишаване на цените и растяща инфлация.  “Промяната ” на Петков и Василев  в действителност дойде-видяха го освен Бойко-младши и Иван, а и българите. Лошото е, че измененията пристигнаха с корупция, невиждани външни заеми и някак си с по-малко демокрация…

А Борисов по принцип си е отговорен. С това, че е един от най-силните водачи в политическата история на България. Роден на 13 юни 1959 година той е най-дълго управлявалият демократично определен министър-председател в България.

Кой различен, в случай че не Борисов е отговорен, че репресиите, на които беше подложен,  на инат сплотиха още повече ГЕРБ. Членовете на партията потвърдиха, че стоят зад и до водача си и няма да се подадат на напън от ръководещата коалиция при акцията на “силния на деня ” Рашков в Банкя. А и освен при нея.

Желанието и неистовите старания да се отслаби въздействието на Бойко Борисов парадоксално от ден на ден цялостни площадите и залите във всеки град, село или паланка, където отива, с цел да чуе хората. Стил на Борисов, който въобще не е натрапен в този момент, когато е в съпротива. Той избира срещите, цеховете, селския пазар, па в случай че щете и прословутия джип пред креслото в Министерски съвет. За да е измежду хората. Борисов се снима с тях и слуша думите им. Много слуша, а и за разлика от някои ученици на американски университети- знае по какъв начин да диалози индивида пред себе си. По традиция Бойко Борисов работи на рождените си дни, тъй че и на този не е изключено някогашният министър председател да иде отново измежду хората, съпроводен от членове на ГЕРБ.

Лидерът им и до през днешния ден е уважаван от разнообразни европейски водачи. Международният му престиж измежду международния политически хайлайф е неоспорим. Признават го даже върлите му критици.

Дали най-дълго ръководещият министър председател ще поеме ръководството на страната ни, изваждайки я от невижданите рецесии, следва да разберем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР