621 медицински служители от област Хасково са заявили, че желаят

...
621 медицински служители от област Хасково са заявили, че желаят
Коментари Харесай

621 медицински служители от Хасково искат ваксина срещу COVID-19

621 медицински служители от област Хасково са заявили, че желаят да се ваксинират срещу COVID-19. Това докладва пред областния управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова директорът на РЗИ-Хасково д-р Соня Димитрова.

Сред първите записани да се ваксиниранират са 256 служители в лечебни заведения, 15 служители на РЗИ-Хасково, 53 служители от Центъра за спешна медицинска помощ – Хасково и от Дома за медико-социални грижи за деца-Хасково.

Останалите 297 лица са медици от доболничната помощ, специалисти по здравни грижи, фармацевти, зъболекари и други.

„ Имунизационният кабинет на РЗИ-Хасково функционира и при пристигане на първите ваксини има готовност за извършване на ваксинациите, съгласно указанията, които ще бъдат спуснати. “ – допълни още д-р Димитрова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16563  След понижаване на новите случаи на COVID-19 Женева отваря заведенията за хранене След понижаване на новите случаи на COVID-19 Женева отваря заведенията за хранене  Намериха донор на кръвна плазма за Димо от група P.I.F. Намериха донор на кръвна плазма за Димо от група P.I.F.  Вирусолог: Разболяването е имунизиране с незнайна доза от патогена Вирусолог: Разболяването е имунизиране с незнайна доза от патогена
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР