62-годишният сериен убиец Джоузеф Рой Метани е издъхнал в затвора

...
62-годишният сериен убиец Джоузеф Рой Метани е издъхнал в затвора
Коментари Харесай

Сериен убиец от Балтимор, който разфасоваше жертвите си и ги продаваше за пържоли на барбекю, е издъхнал тайнствено в килията си

62-годишният сериен палач Джоузеф Рой Метани е умрял в пандиза в Балтимор. Мъжът излежаваше две доживотни присъди за убийства и търговия с човешко месо, написа " Дейли мейл ". Смъртта на страховития убиец е толкоз тайнствена, колкото и самият му живот.



Преди да чуе присъдите си през 1994 година, Метани настояваше за смъртна присъда. Той е задържан и съден за убийството на две дами. „ Какво да кажа? Че скърбя за осъщественото? Няма да го кажа, тъй като това ще е неистина! По-скоро съм подготвен да ида в ада”, бяха последните му думи в съда в края на 90-те години на предишния век.



Процесът се следеше доста деликатно от цяла Америка, а публицистите от таблоидите бълваха кървави детайлности, които за известно време отхвърлиха туристите да се отбиват в крайпътните кафенета. Въпреки че доказателства за канибализъм не бяха открити, разказът на жестокия палач по какъв начин е разчленявал жертвите си и е продавал месото им на притежател на крайпътно заведение, който на собствен ред правел от него вкусни пържоли на барбекю, съумя да шокира милиони.



През 1994 година Джоузеф Рой Метани бе упрекнат в убийството на 23-годишната Кати Спайсър и 39-годишната Кати Ан. По време на процеса той самичък се похвали, че е умъртвил още 10 души, за които не бе съден. За жестоките му дейности по отношение на двете дами обаче бяха събрани задоволително доста доказателства, с цел да се озове зад решетките за цялостен живот.

По време на правосъдния развой Джоузеф призна, че се трансформирал в безмилостен палач поради жена си, която го напуснала дружно с 6-годишния им наследник. Дълго време бил в меланхолия, надебелял ужасно доста и почнал да плаши всички с външния си тип.

Останките на двете му жертви са открити няколко години, откакто околните им подали сигнал за изгубването им. След като правил секс с тях, Метини ги задушил, „ изрязал от труповете им най-сочните парчета” и ги продал на притежателя на заведение край пътя.



„ От тях ставаха същински котлети, които не бяха по-лоши от свинските или телешките. Ако бяхте ги пробвали, по нищо нямаше да разберете, че са от човешко месо. Обикновено хората не знаят какво ядат!”, споделил в съда жестокият палач.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР