62-годишната врачанка е убита от 34-годишния мъж, който живее на

...
62-годишната врачанка е убита от 34-годишния мъж, който живее на
Коментари Харесай

62-годишната врачанка е убита от зет си с нож, тялото е намерено от дъщеря й

62-годишната врачанка е убита от 34-годишния мъж, който живее на фамилни начала с нейната щерка. Причината са влошени връзки. Тялото на жертвата пък е намерено точно от щерка й, която не съумяла да се свърже с майка си дълго време по телефона. Това оповестиха на брифинг окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков и началникът на Районното ръководство на полицията в града основен контрольор Димитър Шейнов.

 Жестоко ликвидиране на стара жена във Враца, задържаха шурей ѝ Виж още

По думите на контрольор Шейнов 27-годишната жена се е обадила на тел. 112 в 3.30 часа тази нощ, като е оповестиха, че е намерила мъртва майка си в една от стаите на жилището й в блок 36 на жк " Дъбника ". Дъщерята отишла до жилището, откакто не съумяла да се свърже с майка си по телефона, макар многократните позвънявания. По думите на младата жена вратата на жилището е била разрушена. 

На място са изпратени екипи на полицията и правосъден доктор, като при огледа е открита порезна рана в шията на жертвата. 

След обширен оглед на жилището и към блока, униформените намерили оръжието на закононарушението - нож, пренебрегнат наоколо до постройката. 

Малко по-късно е арестуван и причинителят. Младият мъж не е престъпно проявен и не е осъждан. Той и дъщерята на убитата имат бебе на няколко месеца.

Повдигнато му е обвиняване в съзнателно ликвидиране и му е наложена прокурорска мярка " задържане под стража " до 72 часа. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР