62-годишен столичанин е задържан в полицията за кражбата на портфейл

...
62-годишен столичанин е задържан в полицията за кражбата на портфейл
Коментари Харесай

Задържаха 62-годишен мъж, невърнал намерен чужд портфейл

62-годишен столичанин е арестуван в полицията за кражбата на портфейл с над 1000 лв. и персонални документи, изтърван от клиент в строителен магазин на бул. „ Шести септември “ в Пловдив.

24-часовата мярка по отношение на мъжа е взета след извършено следствие по формирано досъдебно произвеждане в Шесто районно управление (на МВР) от 2 март, оповестиха от полицията в града на тепетата. Самоличността на причинителя е открита в хода на извършените оперативни и издирвателни дейности и с помощта на дейното подпомагане от жители, разпознали го от публикуваните видеозаписи, допълват още от ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

От полицията разпространиха видео от охранителните камери на магазина, на което добре се вижда лицето на мъжа, който подвига изпуснатия портфейл и го взима със себе си.

Портфейлът паднал от чантата на Валентин Парпулев, който отишъл да купува материали за ремонт на жилището си.

След като забелязал неналичието на портфейла Парпулев помолил чиновниците на магазина да прегледат записите от охранителните камери. От фрагментите се вижда по какъв начин мъжът губи портфейла си на входа на магазина, а различен клиент го намира и го изнася.

Работата по цялостното документиране на случая продължава под наблюдението на районната прокуратура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР